Professioneel en op maat gemaakte logo’s, voor elk budget.

Voor kleine en grote ondernemers.

Waarom een logo laten ontwerpen?

Veel ondernemers denken dat een logo iets voor de grote multinationals is, maar er is niets minder waard. Een logo kan het verschil betekenen tussen succes en mislukking, en zeker bij startende bedrijven. Bijna iedere bedrijf heeft een logo om herkenbaar te worden voor klanten. Daarom moet jij ook een logo!

Op maat gemaakte logos…

Of je nou een hippe start up bent of meer dan 10 op de markt bent. Wij maken speciaal voor jou een op maat gemaakte logo. Wij ontwerpen 3 logos met jouw ideeën. Daarna mag je er één uitkiezen. Uit het gekozen ontwerp zitten nog eens 3 aanpassingen in. De logos worden ontworpen zodat jij ze voor web en print kan gebruiken.

idee

Een aantal tips voor het laten ontwerpen van een logo!

De juiste kleuren samengesteld met een unieke vormgeving.

Herkenbare logo

De eerste en meteen belangrijke kwaliteit van een logo is zijn herkenbaarheid. Als iemand jouw logo ziet, zou hij ineens de naam van jouw merk in zijn hoofd moeten hebben.

Geschikte logo

Logos moeten flexibel zijn voor jouw bedrijf. voor een visitekaartje of video is een logo met schaduw effecten geen probleem. Om bedrijfskleding te laten bedrukken is een 2D logo geadviseerd.

blij
tijd

Tijdloosgebruik

Jouw logo mag je voor altijd overal blijven gebruiken. Of je het nou gebruikt voor je website, visitekaartjes of bedrijfskleding…. Alles mag want jij bent de blije nieuwe eigenaar van de nieuwe logo.

Flexibel

Op het moment dat je jouw logo verkleind is het de bedoeling dat hij niet te ingewikkeld is om te herkennen. Wij houden rekening mee met welke kleuren en vormgeving wij gebruiken zodat jouw bedrijfslogo herkenbaar blijft.

Voorbeelden

Bekijk een paar logo ontwerpen

Ik wil ook een logo!
Een offerte aanvragen.

Wij houden van scherpe prijzen!

Een offerte aanvragen bij snel web center is zo geregeld. Vul dit onderstaan offerteformulier in en een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Advies aanvragen is natuurlijk ook mogelijk.

Offerte op maat.

Iedere offerte word op maat gemaakt naar jouw wensen.

Binnen 24 uur reactie.

Wij heten niet voor niets “Snel” web center.

Altijd scherpe prijzen.

Wij streven ernaar uit om altijd de beste prijs kwaliteit verhouding te geven.

Klantenbeoordeling: 4,9/ 5

Onze klanten zijn zeer tevreden met onze diensten en services.

google-review-snel-web-center