Bij ons blijft je website up-to-date.

Omdat jij dit verdient.

Onderhoud

Onderhoud je WordPress website…

Onderhoud plegen aan je website is heel erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je website veilig en goed blijft werken. Dagelijks worden er ontwikkelingen gedaan om de beste kwaliteit te bieden aan de gebruikers. Gebruik je oude versie dan heb je de kans dat deze niet goed genoeg beschermd is tegen buitenstaanders. Daarom is het belangrijk om je website te onderhouden. Wat doen we precies?

Wat doen wij precies voor update?

Alles wat jij maar wilt.

WordPress

WordPress is het programma waarmee wij werken en moet zo snel mogelijk bijgewerkt worden. Dit zorgt ervoor dat je website veilig is. Snelwebcenter regelt dit voor je en controleert of de plugins nog werken.

Thema

Heeft je website een thema? Dan kan je deze ook bijwerken zodat de thema blijft werken met WordPress. Misschien dat je thema leuke extra mogelijkheden geeft. Dus de thema updates moeten ook worden uitgevoerd.

Plug-ins

Iedere WordPress website maakt gebruik van plugins. Dit zijn extra toevoegingen om je website te bouwen naar jouw wensen. Deze vragen vaak ook de nieuwste versie van WordPress. En hebben regelmatig ook onderhoud nodig.

Waarom bij Snelwebcenter je website updaten?

Updates uitvoeren kost veel tijd. Doe je dit niet dan loop je risico’s. Doe je het verkeerd dan heb je de kans op storingen in je website. Voor ons zijn updates dagelijkse kost: wij doen het snel, vakkundig en we weten precies waar we op moeten letten. Bij ons je WordPress website laten updaten bespaard je een hoop kopzorgen.

 

portfolio snelwebcenter webdevelopers in Groningen

Gecontroleerd

Na een update kunnen er plug-ins zijn die onjuist werken. Wij controleren altijd de werking om storing en tijd verlies te voorkomen.

Veilig

Het is belangrijk dat je website goed beveiligd is. Wij controleren meteen of je SSL – Let’s encrypt goed is ingesteld. Dit zorgt ervoor dat je website goed beveiligd is tegen inbrekers.

Back-ups

Voor dat wij een update uitvoeren maken wij altijd een update van jouw WordPress website. Jouw bestanden en website staan dan veilig op onze beveiligde server.

Overtuigd?

Vraag een vrijblijvende offerte aan