Maak je website uniek met extra opties!

Beter gevonden worden met de juiste tools.

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Optimaliseer je website om beter gevonden te worden op zoekmachine’s als Google en Bing. Wij bekijken hoe je website is opgebouwt en passen verbeteringen aan met behulp van zoekwoorden.

SEA

Adverteren op Google.

Google adwords is een manier om reclame te maken voor je bedrijf. Door advertenties te plaatsen in Google komt jou pagina op de juiste plek in Google te staan waardoor mogelijke klanten eerder op jou website gaan klikken.

Website aanpassen

Snelle web tickets

Geen tijd om je website aan te passen of ken je het programma niet goed? De snelle web tickets zijn er speciaal voor dit soort momenten. Wij veranderen alles wat jij maar wenst.

Website Update's

Update’s van wordpress, thema en plugin’s.

WordPress is net als je auto. Je kan erin rijden, je kan zelf tanken en olie verversen lukt ook nog wel. Maar voor een nieuwe V-snaar ga je naar de garage. Snel web center biedt daarom ook een service voor het onderhoud van je WordPress-website.

Webteksten

Teksten voor je website.

Een website is pas echt compleet met de juiste teksten. Veel mensen besteden hier niet veel of helemaal geen aandacht aan. Webteksten zijn belangrijk om vindbaar te worden in zoekmachine’s.

Huisstijl ontwerpen

Logo en visitekaartjes

Het ontwerpen van een logo voor je bedrijf en website. Visitekaartjes en flyers zijn ook meteen handig om je zelf te promoten. Dit kunnen wij voor je ontwerpen en meer natuurlijk.

Webhosting

Snel, veilig en voordelig!

Een snelle en veilige hosting. Dagelijks backups maken en ruimte voor meer dan 10 websites. Gratis website beveiliging (groene slotje) en meer dan 30 CMS programma’s inbegrepen.

SSL certificaten

Het bekende groen slotje

Beveilig je website met een certificaat gratis te installeren in jouw hosting account. Binnen enkele klikken is je website beschermd tegen indingers.

Start typing and press Enter to search