Partners

Wij staan altijd open voor een nieuwe samenwerking.

 

Verkoop jouw klanten een website.

Wij bouwen websites zonder referentie erop.

Ons partner / reseller systeem geeft jou de mogelijkheid om meer te kunnen betekenen voor je opdrachtgevers. Zodra jouw bedrijf een aanvraag krijgt voor een nieuwe website kun je 2 dingen doen. De website zelf bouwen of uitbesteden aan Snelwebcenter. Vaak ben je als marketeer of business consultant niet ervaren genoeg of heb je geen tijd of kennis om een website te bouwen. Hiervoor hebben wij een oplossing!

Partners

Wij regelen alles

Zodra je ervoor kiest om het gehele project aan ons uit te besteden beschouwen wij je als een partner. Je geeft als het ware je potentiële opdrachtgever aan ons. Wij maken dan kennis met de opdrachtgever en regelen alles met de opdrachtgever. Doordat jij ons hebt geholpen geven wij je een beloning. Voor de eerste opdrachtgever die via jou komt en een project af neemt krijg je een commissie van 5%* van de eindfactuur. De 2e project is 8% en de 3e is 10%. Zodra wij de betaling binnen van de gehele project ontvang jij de commissie van ons.

Om miscommunicatie te voorkomen in de toekomst hebben wij Partner voorwaarden opgesteld.

Resellers

Uitbesteden en zelf regelen

De websites die wij voor onze resellers bouwen zijn white label. Onze  naam voor dan niet zichtbaar op de website. Als reseller verkoop je onze  websites aan je klanten en kan je zelf het bedrag bepalen. Jij neemt contact op met je klant en zorgt voor het aanleveren van de huisstijl en web content. Mocht je geen kennis hiervoor hebben dan kan je gebruik maken van onze Resellers kit gebruik maken. Hierin vind je alles om een project in goede banen te leiden.

Ook voor onze Resellers hebben wij een aantal regels en afspraken opgesteld.

Goed om te weten….

De website voor onze resellers zijn whitelabel.

Een white label website is een website zonder onze referentie erop. Jouw klant weet dus niet of wij de website gemaakt hebben. Onze websites worden in WordPress CMS gemaakt. Jij kan zelf je logo en referentie erop plaatsen. Hierdoor denkt jouw klant dat jij de website gemaakt hebt en niet Snelwebcenter.

Advies verkoop tarief voor een basis all in website.

Wij adviseren om onze basis all in websites tussen €899,- excl. en €1299,- excl. te verkopen. Jij bepaald natuurlijk zelf wat je opdrachtgever gaat betalen.

Jouw klanten zijn jouw klanten

Zodra er een klant van jouw zich bij ons meld, sturen wij hem meteen naar jouw door. De facturen worden dan ook naar jou gestuurd. Dit houd in dan jij verantwoordelijk bent voor de website van je opdrachtgever.

kick-off-meeting

Werkwijze

Weet hoe wij te werk gaan

Wij hanteren standaard 1 werkwijze, zodat het voor iedereen duidelijk is wat de volgende stap word. Bekijk op onze werkwijze pagina wat onze manier van werken is.

Partner of reseller worden?

Kom meteen met ons in contact.