Verkoop jouw klanten een website.

Wij bouwen websites zonder referentie erop.

Wat is een white label website?

Snel web center maakt white label websites voor bedrijven die hun klanten een extra dienst willen verkopen. Een white label website is een website zonder onze referentie erop. Jouw klant weet dus niet of we de website gemaakt hebben. Onze websites worden in WordPress CMS gemaakt. Jij kan zelf je logo en referentie erop plaatsen. Hierdoor denkt jouw klant dat je de website gemaakt hebt en niet Snel web center.

Wat krijg je in de re-seller website pakket?

Aan de re-seller website pakket zit de website pakket aan gekoppeld. Hierbij krijg je standaard 5 pagina’s op je website. De home pagina – pagina 2 – pagina 3 – over ons – Contact’’ op pagina 2 en 3 komt informatie over de diensten of producten van het bedrijf te staan.

Advies verkoop voor de website.

Wij adviseren standaard €699 excl. voor onze websites. Jij kan zelf ervoor kiezen om extra geld aan jouw klant te vragen.

Jouw klanten zijn jouw klanten.

Zodra er een klant van jouw zich bij ons meld, sturen wij hem meteen naar jouw door. De facturen worden dan ook naar jou gestuurd. Dit houd in dan jij verantwoordelijk bent voor de website van je opdrachtgever.

Hoe kan je een website laten maken?

Wij hanteren standaard 1 werkwijze, zodat het voor iedereen duidelijk is wat de volgende stap is. Voor meer informatie kan je met ons contact opnemen.

Een offerte aanvragen?

Wij houden van scherpe prijzen!

Een offerte aanvragen bij snel web center is zo geregeld. Vul dit onderstaan offerteformulier in en een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Advies aanvragen is natuurlijk ook mogelijk.

Offerte op maat.

Iedere offerte word op maat gemaakt naar jouw wensen.

Binnen 24 uur reactie.

Wij heten niet voor niets “Snel” web center.

Altijd scherpe prijzen.

Wij streven ernaar uit om altijd de beste prijs kwaliteit verhouding te geven.

Klantenbeoordeling: 4,9/ 5

Onze klanten zijn zeer tevreden met onze diensten en services.

google-review-snel-web-center

Share This