Wij bouwen functionele websites met oog voor detail.

Wij denken met je mee!

Passend techniek en ontwerp

Basis of maatwerk website

Wij van Snelwebcenter bouwen voor jouw bedrijf een krachtig en snelle website. De websites worden ontwikkeld met kennis op het gebied van vindbaarheid. Zoekmachines kunnen hierdoor de website beter vinden. De website zelf beheren is bij ons de standaard.

bouwen
opslag

Super snelle servers

3x een S waar wij van houden

Nadat je website opgeleverd is staat hij veilig bij ons op de server. De servers maken gebruik van de nieuwste en snelle technieken. Wij ontzorgen je van alle instellingen voor je website, email en webhosting.

Eenvoudige CMS voor eigen beheer

WordPress

Wij bouwen je website zo in elkaar zodat er geen technische kennis vereist is. Je kan zelf inloggen in je website en teksten en afbeeldingen toevoegen of bewerken. De mogelijkheid voor een training is op aanvraag/ na oplevering mogelijk.

wordpress-web
webwinkel

Webwinkel en E-commerce

Woocommerce koppeling

Laat je WordPress website ombouwen tot een webwinkel. Woocommerce is een systeem waarmee wij je website kunnen ombouwen tot een webwinkel. Betalingssystemen koppelen doen wij via Mollie. Laat bezoekers veilig met IDEAL, Credit card, PayPal en 15+ betalingsmethodes betalen.

Onze Werkwijze

In 10 stappen online

Hoe gaan wij te werk? Heel simpel. in 10 stappen lopen wij een project stap voor af tot de website online staat. Samen gaan we aan de slag met het bedenken van een concept versie van je nieuwe website. Zodra de concept er staat gaan we beginnen met bouwen. Na het opleveren starten we met een onderhoudsplan en een promotieplan en zorgen we ervoor dat je website beschermd is voor kwaadaardige buitenstaanders en vindbaar word in zoekmachines.

check

Een nieuwe website laten bouwen?

of samen brainstormen voor een nieuw concept…

Neem contact met ons op!